Hier heb ik zin in op deze Woensdag Windag: een toffe prijs voor in de vakantiekoffer waar je het helemaal blij van wordt.

 

 

 

In het Engels bestaat er een mooie term voor een boek waar je blij van wordt, namelijk de feelgood roman. Nou en of dat je je heel good gaat voelen van het boek dat je vandaag kunt winnen, want Lucy Diamond is een van de vijf bestverkopende schrijvers van Engeland.

 

Houd je van boeken die warm, ontroerend, toegankelijk en grappig tegelijk zijn? Dan wil je ‘Liefde in het strandcafé’ in je vakantiekoffertje stoppen. Gegarandeerd lig je met een lach op je gezicht in het zonnetje te luieren.

 

Dit is het verhaal in een notendop:

 

‘De dromerige Evie is altijd al het zwarte schaap van de familie geweest. Waar haar oudere zussen het perfecte leven voor zichzelf hebben opgebouwd, heeft Evie een spoor van mislukte carrières als actrice, fotografe en zangeres achter zich gelaten. Nu zit ze vast: haar leven lijkt zomaar aan haar voorbij te gaan. Als haar lievelingstante echter plotseling overlijdt, erft Evie haar strandcafé in Cornwall en wordt ze gedwongen een nieuw leven op te starten. Haar familie heeft weinig vertrouwen in een succesvolle afloop, maar Evie is vastbesloten haar leven voorgoed op de rails te krijgen. Zal het café aan het strand, samen met haar liefdesleven, nu eindelijk tot bloei komen?’

 

Nou, dat smaakt naar meer, deze 378 pagina’s dikke pret die je zomaar kunt winnen als je me een mailtje stuurt met je naam en adresgegevens naar winnen@franska.nl. Ik mag er drie weggeven, dus wie weet ben jij een van de happy few!

 

lucy diamond

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit