Tralalaa het is weer woensdag en dus heb ik weer een prima prijs voor je geregeld. Ik mag er 10 weggeven, dus zorg dat je snel reageert en een van de gelukkige winnaars wordt.

 

 

 

Ken je dat? Dat je uit de douche komt en last hebt van een droge huid? Zeker in de winter vraagt je huid om wat extra aandacht, maar daar heb je niet steeds de tijd voor. Het liefst gebruik ik een product dat onder de douche al zijn werk doet en dat heb ik nu gevonden.

 

Het Zwitserse familiebedrijf Louis Widmer staat bekend om de hoogwaardige huidverzorgingsproducten die ze maken in nauwe samenwerking met dermatologen. Ze gebruiken altijd de nieuwste ontdekkingen op het gebied van huidverzorging en dat maakt dat hun producten zo goed zijn. Alles voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en huidtolerantie en heeft een minimale hoeveelheid conserveringsmiddelen waardoor ze perfect door de huid worden verdragen.

 

 

Deze fijne douchegel is pH-neutraal en geschikt voor ieder huidtype. Terwijl je lekker onder de warme straal staat wordt je huid mild gereinigd. Juist door de hervettende werking met plantaardige bestanddelen krijg je geen irritaties en stap je met een mooie gladde huid weer uit de douche. En ik zou de tube na het badderen maar verstoppen als ik jou was, want voor je het weet wil je hele gezin deze lekkere gel gebruiken.

 

Wil jij een van de 10 pakketjes die ik mag weggeven winnen? Stuur me dan via winnen@franska.nl een mailtje met je naam en (heel belangrijk, anders kan ik het niet naar je opsturen) adresgegevens en wie weet ligt er straks eentje bij jou op de deurmat. Succes!

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit