De woensdag windag van vandaag is helaas niet voor iedereen weggelegd. Maar mocht je het nou nodig hebben, dan zou ik zeker even meedoen!

 

 

 

Je zal de eerste blondine of grey lady niet zijn die te maken krijgt met een gele gloed in het haar. Heel vervelend, want je haar ziet er dan niet zo gezellig en fris uit en om nou naar de kapper te gaan om het weg te laten halen is ook weer zoiets. Maar je kunt de kapper ook naar je eigen huis halen met deze producten van John Frieda die speciaal zijn gemaakt om snel en eenvoudig van die gele gloed af te komen. Want met de producten uit de Violet Crush lijn transformeren zelfs de meest hardnekkige gele en oranje tonen naar koeler en helderder blond of grijs. Hoe dat kan? Het is eigenlijk heel simpel, de tegenovergestelde kleuren op de kleurencirkel neutraliseren elkaar en dat zijn in dit geval geel en paars.

 

Als je de Purple Shampoo even laat intrekken krijgt je haar weer dezelfde kleur als wanneer je net bij de kapper vandaan komt. Laat je het wat langer zitten dan overheerst een mooie paarse tint in je haar die na twee keer wassen met gewone shampoo net zo makkelijk weer verdwijnt. Leuk als je eens een ander kleurtje wil dragen. De Purple Conditioner hydrateert en voedt je blonde of grijze lokken, zelfs je highlights knappen ervan op. Het Purple Toning Masker herstelt de schade aan je haar waardoor je het weer makkelijk door kunt kammen. De producten zijn niet getest op dieren, bevatten geen dierlijke ingrediënten en ruiken werkelijk zalig!

woensdag windag x john frieda

 

 

Ik mag drie keer een setje met de hele lijn weggeven. Iets voor jou? Stuur me dan een mailtje met je naam en adres naar winnen@franska.nl. Wie weet heb jij dan straks weer een zonnige frisse kleur in je coupe.

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit