Psssst, de prijs van vandaag moet je aan niemand doorvertellen hoor. Voor je het weet wil iedereen ze hebben, zeker als het pubers zijn…

 

 

 

Als ze je hiermee spotten vinden ze je meteen ‘da bomb’. Ha, deze wil je winnen hoor en dan zou ik ze maar heel goed verstoppen want als een puber hier z’n vingers op weet te leggen ben je ze kwijt.

 

 

Een tijdje geleden mocht ik een powerbank weggeven van het Rotterdamse mobiele must-have merk Fresh ’N Rebel en toen ontplofte onze mailbox. Iedereen wilde ‘m hebben en dat snap ik wel. Want deze hippe Rotterdammers weten van iets functioneels iets heel erg moois te maken.

 

 

Met deze gloedjenieuwe Fresh ’N Rebel Twins Elite True Wireless oordopjes is dat weer gelukt. Met deze toffe ‘oortjes’ voer je kristalheldere telefoongesprekken of sta je bijvoorbeeld te strijken terwijl je een heerlijk muziekje op je oren hebt dat met de Personal Sound functie van Audiodo™ helemaal op jouw gehoor is afgestemd. For your ears only dus.

 

 

 

 

Met het Adaptive Hybrid Active Noise Cancelling (ANC) wordt er op basis van je omgevingsgeluid automatisch het meest geschikte ruisonderdrukkingsniveau geselecteerd wat zorgt voor een stille en persoonlijke luisterervaring. Dus om je heen kunnen ze lawaai maken wat ze willen, jij geniet van je eigen muziek zonder gestoord te worden. Bovendien is de speeltijd per keer dat je ze volledig (draadloos) oplaadt wel 9 uur en als je haast hebt zijn ze na een kwartiertje alweer voor een periode van 4 uur te gebruiken.

 

 

Deze superduper Twins Elite oortjes worden geleverd met zachte siliconen oordopjes in drie maten waardoor er altijd een set bij zit die perfect in je oren past. Ze zijn IPX4 spatwaterdicht en ondersteunen draadloos opladen. De oordopjes ter waarde van € 129,99 zijn verkrijgbaar in de meest stijlvolle kleuren Storm Grey, Silky Sand, Dive Blue en Deep Mauve.

 

 

Ik mag zomaar een paar weggeven, dus ik zou er maar snel bij zijn als ik jou was. Mail me via winnen@franska.nl en wie weet ben jij de gelukkige die straks veel plezier heeft van deze blitse oortjes.

 

 

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit