Deze Woensdag Windag kun je een prijs winnen die helemaal alleen voor jou is.

 

 

 

Soms kan je vermoeide huid wel wat extra’s gebruiken. De elasticiteit is een beetje weg en je ziet er nogal mat uit. Hoog tijd voor een fijn serum dat meteen zijn werk doet.

 

Ik mocht het 2% Hyaluronic Acid + Ferment Active Gojiberry Serum van het Zweedse merk Celenes uitproberen en dit geeft je gezicht echt een flinke opfrisser. Het hyaluronzuur en de gefermenteerde actieve gojibes zorgen voor een stevigere, vollere en helderdere huid. Hyaluronzuur hydrateert de huid intens en Ferment Active Gojiberry vermindert stressgerelateerde schade aan de huid door de antioxiderende werking. Het vermindert rimpels en fijne lijntjes en herstelt de gezondheid, vitaliteit en helderheid van de huid.

 

 

Je hoeft er ook helemaal niets ingewikkelds voor te doen. Je brengt het serum na het reinigen van je gezicht aan op een vochtige huid zodat het meteen intrekt. Het voelt helemaal niet plakkerig aan, maar juist lekker fris. Na een nachtje slapen word je wakker met minder fijne droogtelijntjes en minder zichtbare pigmentvlekjes. Hoe fijn is dat?!

 

Nog even over Celenes by Sweden. Dit merk voor natuurlijke cosmetica gebruikt ‘clean ingredients’ en combineert het zuiverste thermale water met inheemse Zweedse planten, volgens een Zweedse aanpak die de menselijke gezondheid en de natuur respecteert. Dit thermale water komt uit warmwaterbronnen waarbij het water langs de rotsen en de grond stroomt, wat ervoor zorgt dat mineralen oplossen in het water. Puur natuur op haar best dus.

 

Ik mag twee van deze heerlijke serums weggeven. Iets voor jou? Laat me in een reactie onder dit Facebookbericht weten waarom je deze fijne prijs wilt winnen.

 

Houd de komende tijd je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week, dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit