Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik gebruik dit altijd voor ik op vakantie ga. En nu kun jij het winnen op deze Woensdag Windag…

 

 

 

Mijn meneer vindt het een tic, ik vind dat ik de deur niet achter me dicht kan trekken als ik het niet gedaan heb. Ieder jaar, voor ik in de zomer op vakantie ga, maak ik mijn huis helemaal schoon. En ik zal je vertellen dat er vrijwel niet fijners bestaat dan na drie weken logeren in een caravan, appartementje of hotelkamer thuis te komen in je eigen huis waar het dan zo schoon en fris is.

 

 

Maar met de gevolgen van de klimaatverandering zo zichtbaar op de populaire vakantiebestemmingen, waarvan de bosbranden, overstromingen en giga hoosbuien nog op mijn netvlies staan, wordt het steeds belangrijker om duurzaam te poetsen. Dus liever niet meer met traditionele schoonmaakmiddelen in een plastic wegwerpverpakking, die als ie leeg is op de enorme berg plastic afval belandt waar de wereld dus hoognodig van af moet.

 

 

BRAUZZ. heeft een fantastische oplossing gevonden voor deze afval- en klimaatproblematiek. Hun milieubewuste producten zitten in recyclebare verpakkingen die 40 keer lichter om te vervoeren zijn dan een gevulde plastic fles met schoonmaakmiddel die voor 90 % uit water bestaat.  Zo kun jij duurzaam poetsen met oppervlaktereinigers, toiletreinigers, vaatwastabletten en wasstrips die niet inleveren op prijs, kwaliteit en gebruiksgemak.

 

 

 

Wist je dat de klanten van BRAUZZ. samen al ruim 539834 plastic wegwerpflessen en 331.399 liter nutteloos watertransport hebben uitgespaard? Dat zorgde voor een vermindering van meer dan 383.000 kg CO2-uitstoot. Zo poets je voortaan met een schoon geweten. en draag je je steentje bij aan het verduurzamen van je huishouden en een betere wereld.

 

 

Ik mag drie all-in-one pakketten weggeven aan de grootste poetsfanaten en Mien Dobbelstenen onder de Franska-lezeressen. Dit superduper pakket ter waarde van zo’n €150 bevat alle producten uit het assortiment van BRAUZZ, zoals oppervlaktereinigers, wasstrips, vaatwastabletten en toiletreinigers. Dus waar wacht je nog op? Mail je naam en adresgegevens naar winnen@franska.nl en wie weet ben jij een van de gelukkigen.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit