Vandaag heb ik een hele serieuze, maar oh zo fijne prijs waar je heel veel aan zult hebben. Zeker als je nog pubers in huis hebt, dan ben je hier heel blij mee!

 

 

 

Nu de inflatie door het dak gaat en de gasprijs maar blijft stijgen levert geld, of juist het te weinig hebben ervan, heel veel stress op. Maar Eef van Opdorp, de nuchtere budgetcoach die je vast wel kent uit het RTL4 programma Uitstel van Executie, kan die stress misschien wel bij je wegnemen want zij schreef een superleuk boek….over geld.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Eef van Opdorp (@eefvanopdorp)

 

In Gek van Geld ga je anders kijken naar de relatie die je met geld hebt. Zo verdiep je je in je geldbrein, leer je meer over je eigen geldgeschiedenis en je zie je eindelijk onbewuste uitgavenpatronen. Want geld maakt niet gelukkig, maar als je het te weinig hebt ben je ook niet blij. Dit boek is voor iedereen die meer uit zijn bankrekening wil halen en misschien ook wel denkt: ‘Hoe zorg ik voor een gezonde financiële opvoeding van mijn kinderen?’ Jong geleerd is oud gedaan. Want ik weet niet hoe het met jouw kinderen is, maar die van mij hadden altijd chronisch gebrek aan geld of gezond verstand om het uit te geven. Wil je daar meer over weten? In dit artikel van Go Student legt Eef je haarfijn uit hoe je je kinderen de waarde van geld leert zodat ze het nog onthouden ook. GoStudent faciliteert online bijles op maat aan kinderen door ze aan bijlesdocenten te koppelen op basis van interesses, favoriete sport, hobby’s en natuurlijk hun niveau en doel op school. Zo wordt leren zelfs leuk.

 

woensdag windag

 

Ik heb vandaag dus een hele toffe prijs, want ik mag samen met dit leuke en leerzame boek van Eef van Opdorp ook drie maanden gratis bijles in een vak naar keuze aan jouw pubertje weggeven. Dus heb je een zittenblijver of een slome scholier die vanaf september wel een duwtje in de rug nodig heeft? En kun jij wel wat tips voor je financiële huishouding, of die van je kinderen gebruiken? Stuur dan een mailtje met je naam en adresgegevens naar winnen@franska.nl en wie weet ben jij de gelukkige!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit