Sommige dingen lijken te mooi om waar te zijn, maar werken wel degelijk. De prijs van deze Woensdag Windag is er zo eentje.

 

 

 

Dit is een prijs die ik echt kan aanraden want ik gebruik het zelf ook voor mijn droge huid die deze zomer al heel wat te verduren heeft gehad met al die zonuren. Dode huidcellen hopen zich op en mijn huid ziet er dan nogal dof uit. Even scrubben en daarna een paar druppels Bio-Oil Huidverzorgingsolie erop en ik ben weer als nieuw. Ondertussen wordt mijn huid ook gevoed met extra vitamines als bonus. Dubbel plezier dus. Bovendien vervaagt het m’n pigmentvlekken een beetje. Het is geen wondermiddel, dus ze gaan niet helemaal weg, maar ze zijn na verloop van tijd wat minder zichtbaar. Ook op je armen en handen! Het is ook superspul als je je benen het liefst met een mesje scheert. Voordat je gaat scheren smeer je een kleine hoeveelheid op je benen en het mesje glijdt moeiteloos over je huid zonder irritaties.

 

 

Maar niet alleen je huid knapt ervan op. Ook je haar krijgt er een boost van. Verdeel een paar druppeltjes over je handen en masseer het in je droge haarpunten voor een mooie glans en je kamt het daarna ook veel makkelijker. En dat allemaal dankzij een heerlijk geurende samenstelling op oliebasis. Want de combinatie van plantenextracten, vitamines (A en E) en het unieke ingrediënt PurCellin Oil zorgen ervoor dat de olie gemakkelijk diep in je huid trekt en ook heel fijn, geen vlekken op je kleding achterlaat.

 

Het lijkt te mooi om waar te zijn, toch? Maar ik kan je verzekeren, het werkt echt en het zit allemaal in één simpel flesje. Ik mag er 7 ter waarde van € 29,99 weggeven, dus mail snel je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en wie weet staat er eentje straks in jouw badkamerkastje.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit