Wedden dat je me als een speer een mailtje stuurt als je leest wat je vandaag kan winnen?

 

 

 

 

Ken je dat: dat je helemaal verfrommeld wakker wordt en het idee hebt dat er een bus over je heen is gereden? De rest van de dag ben je moe en heb je pijn in je rug en in je nek waardoor je haast blij bent dat je ’s avonds weer je bed in mag. Maar helaas wordt het er dan weer niet beter op.

 

 

Dat gebeurt je niet meer als je met het juiste hoofdkussen je bed in duikt. Dat is namelijk je beste vriend om lekker te slapen en met een uitgerust hoofd en lichaam aan de dag te beginnen. Want een kussen dat te hoog of juist te laag is zorgt ervoor dat je nekspieren niet kunnen ontspannen waardoor je met klachten wakker wordt.

 

 

 

 

Esther Marinov, de oprichter van het duurzame kussenmerk Be Koala kent het als geen ander en bedacht het perfecte persoonlijke hoofdkussen dat ervoor zorgt dat je hoofd tijdens het slapen niet te ver voor- en achterover of juist opzij buigt. Het wordt gemaakt op basis van persoonskenmerken en een online test waarin je aangeeft hoe je slaapt en op wat voor soort matras je ligt. Verder geef je door wat de afmeting van je hoofd en schouders is. Met deze informatie gaat Be Koala aan de slag om speciaal voor jou het perfecte kussen op maat te maken.

 

 

 

 

Deze kussens in het formaat 50×70 cm worden in Nederland en Duitsland geproduceerd, zijn gemaakt van 100% biologische materialen en zijn volledig diervrij. Zowel in het kussen als in de verpakking is ook geen spoortje plastic te vinden. Zo kies je bewust voor je eigen gezondheid en die van de planeet. Dit heerlijke kussen gaat veel langer mee dan een synthetische variant. Door het gebruik van natuurlijke materialen lig je wel tot twintig jaar iedere nacht superlekker in dromenland en sta je de volgende ochtend fris en fruitig weer op.

 

 

Ook zin in lekker slapen ’s nachts? Ik mag drie lezeressen blij maken dus stuur me snel je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit