Tralalaaa, ik word hier zo vrolijk van. Het ruikt lekker, heeft prachtige kleuren en ziet er ook nog eens prachtig uit. Benieuwd wat ik vandaag weg mag geven? 

 

 

 

Vandaag beginnen de IJsheiligen, dus pas maar op als je bloemetjes buiten hebt gezet want er is nog kans op nachtvorst. Die bloemen kun je dus beter binnen hebben staan en wat is er nou mooier dan een boeket met lentebloemen van Bloomon? Zij maken speelse en luchtige boeketten van de beste seizoenbloemen die supervers zijn. Wedden dat jij hier ook de lente van in je bol krijgt?

 

 

Vandaag mag ik 5 cadeaukaarten van wel €35 per stuk weggeven waarmee je heel eenvoudig zelf via de website van Bloomon dit vrolijke Editionboeket kan bestellen vol indrukwekkende lentebloemen in zachte pasteltinten. Met in de hoofdrol: een koraalkleurige pioenroos, dromerige Delphinium en appeltjesgroene Fritillaria. Zonder onnodig bladgroen of goedkope opvulling. Deze bloemen slaan de veiling over en arriveren daarom nog in de knop bij je thuis. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de milieuvriendelijke verpakking eraf halen en ze in een vaas te zetten en dan kan het Grote Genieten beginnen. Ze blijven tot wel 10 dagen prachtig bloeien, hoe leuk is dat?

 

 

Wil je kans maken op een van deze riante cadeaukaarten stuur dan even een mailtje met je naam en adresgegevens aan winnen@franska.nl en wie weet staat er straks zo’n mooi boeket bij jou in huis.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit