Heb je na al die rare weken thuis misschien wel zin in een beetje tijd voor jezelf? Nou, dan heb ik voor vandaag wel een hele super-duper-winactie geregeld.

 

Aandacht maakt alles mooier. Misschien ben je qua beauty niet helemaal lekker uit de coronacrisis gekomen en kun je wel een fijne oppepper gebruiken met even alleen maar aandacht voor jezelf. Dan is deze bodyshape treatment bij MJ in Amsterdam helemaal iets voor jou.

 

Eigenaresse Marie-José ontvangt je graag in een van haar mooie beautysalons voor een LPG endermologiebehandeling. Die zorgt voor celstimulatie van de huid, met als resultaat dat de huid strakker wordt, plaatselijk vet afbreekt en cellulitis vermindert. 

 

De huid wordt steviger en gezonder door de aanmaak van collageen. Een intensieve vacuümtechniek, oftewel een mechanische bindweefselmassage, zorgt ervoor dat de cellen in het bindweefsel weer “wakker worden” zodat er collageen wordt aangemaakt.

 

Tijdens de behandeling draag je een bodysuit, een nauw aansluitend pak, zodat het apparaat beter over het lichaam glijdt en de huid beschermd wordt. De behandeling is 100% natuurlijk en veilig en zorgt voor een strakker figuur en een stevige huid. De cellulitis vermindert zonder ook maar een centje pijn. 

 

Dit is echt een heel fijne Woensdag Windagprijs ter waarde van wel 575 euro (!) die bestaat uit een hele LPG-kuur van 10 sessies en een bodysuit. Dit kun jij vandaag dus winnen. Zomaar!

 

Ben jij toe aan wat beautytime voor jezelf? Laat dan even op Facebook weten waarom jij degene bent die zou moeten winnen en je maakt kans. Geen Facebook? Komt goed. Je kunt ook even mailen naar winnen@franska.nl. Doe dat s.v.p. alleen als je geen Facebook hebt, anders loopt onze mailbox over.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit