Woensdag Windag 

 

Goedemorgen, istie weer! De allerleukste woensdag van de week. Er valt natuurlijk weer iets te winnen hier. Benieuwd?

 

Nou weet ik best veel leuke vakantie-adresjes, vertelde ik laatst al. Mensen die per ongeluk melden dat ze ergens heen gaan waar ik al geweest ben kunnen erover meepraten. Ik heb altijd minstens één tip (als ik me in kan houden). Mits je die wilt natuurlijk. Want er zijn genoeg mensen die geen tips willen en zelf alles willen ontdekken. Hoewel ze wel vaak gek zijn op een leuke reisgids. Een beetje info kan tenslotte geen kwaad.

 

Nou heb ik hier toevallig een reisgids… en die is me toch mooi. ‘Los Little Escapos’ heet ie. Met als ondertitel: 208 slaaptips & eetadressen in Spanje. Je weet dat ik een Italië-freak ben, maar toevallig ben ik ook al best vaak in Spanje geweest. Dus heb ik snel al die 208 tips gecheckt en ik kende er maar twee van. Waarvan ik er bij eentje zelfs nooit geweest ben, maar toevallig ken ik de eigenaar van deze fantastische plek heel goed. En wat zij aanraakt wordt gewoon altijd fantastisch. Dus die ken ik in principe ook.

 

 

Maar even over dit mooie boek dus. Stuk voor stuk nieuwe ontdekkingen van de hand van Barts Boekje. Bart is de bijnaam van Maartje Diepstraten, die hier op Franska.nl ook al veel leuke adressen gedeeld heeft. Maartje schrijft voor JAN, Harper’s Bazaar, vtwonen en Delicious. Deze Amsterdamse uit Brabant heeft de bijnaam ‘Bart’ gekregen van haar vader en naar die bijnaam vernoemde ze haar populaire travelblog. Als zij iets ontdekt en aanbeveelt, kun je er rustig van op aan dat het leuk is en er nog leuk uitziet ook. Dus, stel nou dat ik echt tijd over ga houden… stel… dan ga ik ook nog eens een keer Spanje opnieuw verkennen, met dit boek op zak. Al denk ik dat jij er misschien eerder aan toe komt. En daarom heb ik er drie geritseld voor deze Woensdag Windag.

 

Hebben?

 

Even reageren onder het Facebookbericht over deze winactie en je maakt kans. Over een week worden de winnaars bekendgemaakt. Geen Facebook, geen paniek, want dan stuur je een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Succes!

Door: Franska

Afbeelding van Franska