Woensdag Windag

 

Ik ga steeds meer van lekker zachte kleren houden. Hoe zachter hoe beter. Ach, misschien hield ik er altijd al van.

 

 

Want ik deed als kind al niets liever dan de hele dag in m’n nachthemd of pyjama rondhangen. Natuurlijk zou ik dat nu nog steeds het liefste doen. En het mooie is dat het eigenlijk ook makkelijk kan tegenwoordig. Want wat vroeger een pyjama was, lijkt in de verste verte niet meer op wat je nu allemaal aan moois vindt. Zonde zelfs om het alleen voor de slaapkamer te bewaren. Zo mooi dat je er wel de hele dag in rond wilt lopen. In elk geval thuis en in de tuin en op vakantie, al denk ik dat de bakker of groenteboer ook niet gek opkijkt als ik in zo’n grijze broek binnenstap. Enfin, ik zag de prachtigste dingen in de nieuwe nightwear-collectie van Livera. En begon meteen te shoppen natuurlijk.

 

Ineens dacht ik ook aan jou. Want jij wilt daar vast ook wel shoppen. Ik zal niet de enige zijn die dit allemaal mooi en lekker vindt. Dus, de stoute schoenen aangetrokken (ach, die heb ik natuurlijk altijd aan, haha) en contact opgenomen met de mensen die Livera vertegenwoordigen. En jawel hoor, gelukt. Je voelde hem natuurlijk al aankomen. Ik mag drie bonnen van vijftig euro weggeven. Kun jij ook lekker shoppen. Wordt nog moeilijk kiezen, want kijk maar hoeveel moois ze hebben.

 

 

Wil je een bon winnen en naar een van de honderdtwee Livera-winkels gaan om zelf te kiezen? Kan. Moet je even een reactie achterlaten op Facebook onder dit artikel. En als je geen Facebook hebt, een mailtje naar winnen@franska.nl. Over een week maak ik de winnaars bekend.

 

In de tussentijd duim ik voor je!

Door: Franska

Afbeelding van Franska