Woensdag Windag

 

Wow in het kwadraat. Ik heb er geen andere woorden voor. Ik ben gewoon apetrots op mezelf met wat ik weer eens voor je heb weten te scoren.

 

Jazeker, ik ben een ontzettende Italië-fan. Maar ik ga er nooit vliegend naartoe, dus dat betekent dat ik altijd een heel leuke route heen en terug doe. Via Frankrijk. Ik ben niet van de afdeling in-een-ruk-doorrijden. Doe mij dus maar lekker veel stops op leuke plekken in Frankrijk en dan blijf ik daar graag een nachtje of meer om te genieten van al het moois en lekkers. Vandaar dat ik voor een Italië-freak verdacht veel leuks weet te vinden in La Douce France.

 

Maar Lys s’Avril kende ik tot voor kort nog niet. Primeurtje dus. Moet je maar eens op www.lysdavril.com kijken, of gewoon even hierop klikken: Ziet er toch ongelofelijk aanlokkelijk uit? Ik zie meteen dat twee nachtjes daar te kort zijn. En nog mooier… twee Franska.nl-lezers kunnen er zomaar een weekje naartoe. Moet je wel zelf de reis regelen, maar het bedje en ontbijtje staan voor je klaar.

 

Deze top-plek bevindt zich in de Limousin

 

De Limousin hoort bij de Nouvelle-Aquitaine, een prachtige oude streek, waar ook de Corrèze en de Dordogne deel van uitmaken. Maar liefst zes van de mooiste dorpen van Frankrijk liggen in de Limousin. En niet alleen de leukste dorpen, maar ook grote steden als Brive-La Gaillarde (aanradertje!!) en Limoges zijn vlakbij. De natuur is prachtig en ongerept, het is niet voor niets volgens velen de allermooiste streek van Frankrijk. En je kunt er alles wat je vakantie-hartje begeert. Eten, drinken, sporten (stel dat je aandrang hebt), slenteren over leuke markten (brocantes & vlooienmarkten) en dan ook nog relaxen in een wonderschone omgeving. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om van je vakantie een geniet-vakantie te maken. En natuurlijk wacht altijd weer aan het einde van de dag die heerlijke plek om verder te genieten.  

 

 

Uiteraard zitten ze al volgeboekt in het hoogseizoen. Ja, je bent leuk of niet, dan word je vanzelf populair.

 

En ja, je kunt dus winnen!

 

Tenzij er iemand uitvalt ga je buiten het hoogseizoen. Alleen maar extra leuk, vind ik, ik ben niet zo’n hoogseizoen-type. De winnares heeft daarover uiteraard contact met de eigenaar, dus daar komen jullie samen wel uit. Wil je? Sta je te dringen? Even naar m’n Facebook-pagina en een berichtje achterlaten onder dit artikel. Of (maar s.v.p. alleen als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Wow! Toch?

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska