Woensdag windag

Tsjing boem teteretèèè! Het is weer zover. Woensdag. Nou, dan weet je het zeker wel? Er is weer iets te winnen.

 

M’n eerste schreden op het beauty-pad zette ik natuurlijk met oude, eigenlijk niet meer zo lekker ruikende lippenstiften en poederdozen die ik bij tantes achterin de badkamerkast vond. Officieel was ik er nog niet aan toe, want ik was nog niet eens twaalf. Maar ja, jong geleerd is oud gedaan.

 

Toen het serieuzere werk begon en ik het uiteraard keihard nodig had – want ik was veertien en dan moet je toch echt iets aan je uiterlijk gaan doen (haha) – toen gingen we naar de HEMA, m’n vriendin en ik. Het mascaradoosje met blokje en borsteltje was favoriet. Net als de blauwe oogschaduw en lichte parelmoer lippenstift. Stond voor geen meter, maar ja, hip hè… Ik voelde me helemaal Emma Peel of Ursula Andrews.

 

De HEMA zal ik dus ook nooit vergeten, qua beautyspullen. Intussen maken ze veel mooiere dingen en ook nog eens veel meer verschillende dingen dan toen. Ik heb eens even lekker rondgeshopt in hun nieuwe spullen en er zijn op die manier drie prachtige beauty-pakketten samengesteld die ik mag verloten.

 

Dit zit erin:

 

Een mini-föhn. Superhandig natuurlijk, ook voor een weekendje of vakantie. Met inklapbaar handvat, twee blaasstanden en twee temperaturen. (€14,00)

 

Een lippoeder-palet met vier tinten lippenpoeder en een lip-primer. Verandert op je lippen in een mooie matte lipstick. (€6,50)

 

Mini micellair water. Voor het verwijderen van je oog-make-up (€1,75)

 

Een oogschaduwpalet ‘nude’, met twaalf verschillende nude-tinten oogschaduw. Door de combinatie van lichte en donkere tinten kun je schaduwaccenten creëren. (€8,50)

 

Longlasting nagellak. Een langhoudende nagellak dus. In de kleur golden yellow. Helemaal hip, van die gele nagels komend voorjaar.(€2,50)

 

Hydrating shield, dat je nagels en nagelriemen hydrateert. Schudden, opbrengen, inmasseren en met water en zeep afspoelen. Bij mij werkt het perfect. (€3,50)

 

Complete nail, een egaliserende basislak. Helpt oneffenheden te camoufleren en werkt als een groevenvullende primer die je nagels er mooi glad en gezond uit laat zien. (€3,50)

 

 

Nou? Leuk of leuk? Echt een heerlijk pakket om thuis visagistje mee te spelen, toch?

 

Hebben?

 

Kwestie van even reageren op de Facebookpagina onder dit artikel of (als je geen Facebook hebt) even mailen naar winnen@franska.nl.

 

Good luck!

Door: Franska

Afbeelding van Franska