Woensdag Windag

 

Tadaaa! Ik ben ontzettend fan van dit merk en ben dan ook heel blij dat ik dit voor je heb kunnen regelen.

 
Vandaag mag ik drie dingen weggeven van een merk dat ik heel mooi vind. Heb er ook al een aantal dingen van gekocht. Het heeft iets van vroeger, er hangt dus een vleugje nostalgie aan, maar tegelijkertijd is het ook helemaal van nu, nieuw en fris. En nu komen ze dus weer met leuke nieuwe kleuren en vormen. Die dan toch weer diezelfde klassieke uitstraling hebben. Kortom, hier spreekt een fan van het merk Wesco. Kampioen retro-design wat mij betreft en fabrikant van high end, functionele producten gemaakt van staal, zoals ze het zelf zeggen.
 

Als je de plaatjes ziet, begrijp je misschien waarom ik fan ben. En ik ging er dus zomaar vanuit dat ik niet de enige ben, die hierop valt. Wat ik mag weggeven vandaag? Prachtige trommels, of opbergdozen of hoe je het maar noemen wilt. Voor brood, spulletjes of wat dan ook. Die keuze is aan de toekomstige eigenaar.

 

Deze drie mag ik weggeven

1x Elly t.w.v. €95,-. Een echt stoere en een beetje nostalgische broodtrommel. En hij is er in de kleuren wit, limegreen, amandel, roze, mint, warm grey, zwart, cool grey

 

 

1x Single Elly t.w.v. €64,25. Kleiner dan de Elly en verkrijgbaar in de kleuren rood, wit, limegreen, amandel, mint, warm grey, zwart, cool grey (niet in roze dus)

 

 

1x Mini Elly t.w.v. €39,90. De kleinste. Schattig voor de babykamer bijvoorbeeld. Verkrijgbaar in rood, wit, limegreen, amandel, roze, mint, zwart, cool grey (niet in warm grey)

 

En het leuke is dat je zelf de kleur mag kiezen als je gewonnen hebt. Wil je winnen? Even naar de Facebook-pagina van Franska.nl gaan en daar reageren op het artikel dat hierover gaat. Handig is om alvast wel je keuze aan te geven natuurlijk. Kleur mag, maar dat kan ook later, na de verloting. Geen Facebook? Dan even mailen naar winnen@franska.nl

 

Heel veel succes!

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs