Woensdag Windag
 

Wat is er nou leuker dan lekker in de badkamer de tijd voor jezelf nemen. En er ook nog tijd mee winnen? Kijk maar even wat ik bedoel…

 

Als de dag van toen… herinner ik me dat een van de winkels waar ik perse naartoe moest, als ik voor wat dan ook in Londen was, ‘Boots’ was. Want dat vond ik me toch een topwinkel. Ik rende meteen naar de Boots No7 make-up en sloeg voor een jaar in. Helemaal gek was ik op hun spullen. En nog. Hebben, hebben, hebben dus. En wat was ik blij dat ze ineens ook in Nederland kwamen. Ook alweer lang geleden trouwens.

 

Over ‘als de dag van toen’ gesproken. Zou je er ook wel weer eens uit willen zien als vroeger? Nou, laat ik maar kort en krachtig zijn, dat kunnen we vergeten. Er kan veel, maar terug naar je achttiende is nog even een brug te ver. Tenzij je drieëntwintig bent, want ze hebben nu iets van Boots No7… Er zijn mensen die hierdoor hun botox-behandeling uitstellen, kun je nagaan. Ik ga het proberen. Je schijnt er namelijk vijf jaar mee te kunnen winnen, qua rimpels. Eens even kijken hoe ver ik kom. En jij kunt het ook proberen. Dat wordt dan kopen of winnen. Winnen kan hier. Voor drie gelukkigen dan.

 

Het gaat om hun nieuwe Line Correcting Booster Serum van No7 Laboratories (verkrijgbaar bij Boots). Het serum kost €40,99 en is hun klinisch bewezen, meest geconcentreerde serum voor het verminderen van de diepste, plaatselijke rimpels en lijntjes. Het bevat Matrixyl 3000 Plus™  in een zeven maal meer geconcentreerde samenstelling dan hun andere anti-aging serums. Je brengt het direct aan op rimpels, lijntjes en kraaienpootjes. ‘s Ochtends en ’s avonds gebruiken werkt het beste, zeggen ze. Binnen een week zagen de vrouwen die het testten een duidelijke vermindering van lijntjes en rimpeltjes rond de ogen en op hun voorhoofd. En dat werd alleen maar beter. Dus… hebben? Ik denk het wel hè?

 

Zorg dan maar dat je erbij bent op m’n Facebookpagina. Reactie achterlaten onder het bericht over deze Woensdag Windag en duimen maar. Over een week weet je of je een van de gelukkigen bent. Geen Facebook, geen paniek. Dan gewoon een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Heel veel succes!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska