Niet te geloven, het is alweer juni! En ook vandaag heb ik een lekker prijsje weten te ritselen. Benieuwd wat het is?

 

 

 

Je kent het vast wel, dat vierkante blokje handzeep, 100 procent natuurlijk en gemaakt van plantaardige oliën, zonder kunstmatige toevoegingen of kleurstoffen. Juist: de wereldberoemde Marseille-zeep. Neem ik altijd mee uit Frankrijk.

 

Met de receptuur van dit veelzijdige zeepje maakt Compagnie de Provence de fijnste huidverzorgingsproducten die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook hypoallergeen, antiseptisch en antibacterieel zijn. Franse traditionele know-how in een modern jasje.

 

Ze maken inmiddels veel meer dan alleen dat blokje zeep, zoals deze set om je lichaam en gezicht mee te verzorgen. Met een handcrème, een gezichtscrème voor de dag en nacht en een douchegel uit de Seaweed Collection.

 

 

Deze collectie is speciaal ontwikkeld om je huid te voeden en om de natuurlijke huidbarrière te herstellen. Het mineraalrijke zeewier in combinatie met kostbare oliën uit de Provence zorgen dat je huid wordt beschermd en kalmeert. Ideaal als je handen, je gezicht en je lijf wel wat hydratatie en comfort kunnen gebruiken.

 

Mijn vriendinnen van Babassu stellen 5 (!) van deze heerlijk pakketten beschikbaar die jij natuurlijk meteen in je badkamerkastje wil zetten. Want ze zijn niet alleen fijn in het gebruik, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Ik zou zeggen: mail je naam en adresgegevens aan winnen@franska.nl en wie weet ben jij straks een van de winnaars!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit