Deze Woensdag Windag heb ik weer een tof cadeau voor je geritseld. Iets waar je vast een heleboel plezier van zal hebben.

 

Weet je soms niet meer wat je nou op tafel moet zetten en ben je het plezier in koken een beetje kwijt, dan heb ik vandaag een hele toffe prijs voor je waardoor je meteen achter het fornuis wil kruipen.

 

Want Alice Zaslavsky gaat jou met haar nieuwe kookboek weer de lol in de keuken teruggeven.

 

In Het plezier van écht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of het nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten.

 

 

 

In zes originele hoofstukken, van ‘uit de losse pols’, ‘ontspannen weekendkoken’ tot en met ‘make-over van restjes’ en ‘serieus zalige zoetigheden’ heb je een masterclass in handen om niet alleen het plezier achter het fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent smaakcombinaties en technieken te verbeteren.

 

Daarnaast krijg je ook nog allerhande tips & trucs en bonusrecepten mee. Maak in een handomdraai een venkel & citrussalade met een rokerige dressing van lente-ui en krijg meteen de tip mee hoe je deze salade in een winterse variant op tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry van aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het bereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen mee om de maaltijd te verrijken.

 

Met Het plezier van écht goed koken levert Alice Zaslavsky wederom een spektakelstuk af en jij kunt dat vandaag winnen. Zomaar, omdat het woensdag is.

 

Hebben? Stuur me dan een mailtje via winnen@franska.nl en wie weet win jij een van de 3 exemplaren die ik weg mag geven.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit