Joran van der Sloot is weer veroordeeld

Joran van der Sloot tv

 

Och wat heb ik medelijden met zijn moeder.

 

 

 

Weten jullie het nog? Die uitzending van Pauw en Witteman waar Joran van der Sloot met zijn ouders zat. Zijn arme moeder die heus onderkende dat ze niet de makkelijkste zoon op aarde had, maar die volledig geloofde in zijn goede inborst. Iets dat tijdens die uitzending lastig te geloven bleek toen Joran zo hups zijn glas rode wijn in het gezicht van peter R. de Vries smeet.

 

 

 

Inmiddels heeft Joran, na nog steeds verdacht te zijn bij de verdwijning van Natalee Holloway, nog een meisje vermoord, Stephany Flores. Dat vond hij zelf niet heel gek want hij had drugs gebruikt en dacht dat ze een monster was ofzo. Dus ja, wat doe je dan. Zo luchtigjes verklaarde hij het ooit en nu is hij weer voor tien jaar cel veroordeeld omdat hij in de gevangenis gewoon drugs smokkelde. Die verstopte hij in suikerbieten en smokkelde hij via een medegevangene of een familielid weer de gevangenis uit.

 

 

 

En oh ja, in 2014 is hij in de gevangenis getrouwd met een Peruaanse vrouw die zaken verkocht aan de gevangenen. De advocaat van Joran was getuige bij het huwelijk. Het stel heeft een kind.

 

 

 

Och wat heb ik medelijden met zijn moeder. En met zijn kind. En met de moeder van Natalee Holloway. En met de ouders van Stephany Flores…

 

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach