Zit jij ook al bijna een jaar aan de keukentafel te werken en weet je van gekkigheid niet meer hoe je lekker moet zitten? Dan heb ik een heel fijne prijs voor je op deze Woensdag Windag.

 

 

Om mij heen hoor ik de ene na de andere vriendin met pijn in haar nek, schouders of rug. Niet omdat ze bloedfanatiek hebben gesport, maar omdat ze al maanden in een verkeerde houding thuis aan het werk zijn. Ergens waar een stil vrij hoekje te vinden is. Dus niet op een ergonomisch verantwoorde werkplek. Wat een armoe hè?

 

 

Terwijl een goede zithouding zo belangrijk is, en laat ik nou iets gevonden hebben dat daarbij kan helpen. De BackJoy is wat mij betreft de beste uitvinding sinds de paperclip. Hiermee tover je iedere stoel in huis om tot een fantastische werkplek. Het is een innovatief zitje dat je los op iedere willekeurige stoel neerlegt en dat zo je lichaamshouding corrigeert.

 

 

Het design zorgt ervoor dat de core-spieren worden geactiveerd. Dit zijn niet alleen je rug- en bekkenbodemspieren, maar ook de buik- en bilspieren. Het kantelt je bekken naar voren, waardoor je wervelkolom in een natuurlijke S-curve terechtkomt. De druk op je stuitje en je wervelkolom vermindert zodat de kans op blessures, en dus een rondje naar de fysiotherapeut, afneemt.

 

 

Dit duurzaam gemaakte zitje past op elke stoel, bank of kruk, waardoor je overal een gezonde zithouding aanneemt. Je kan ‘m dus ook meenemen in de auto. Fijn voor als je een lange rit voor de boeg hebt. De Backjoy is verkrijgbaar in een paar toffe kleurtjes en je ruimt ‘m zo weer op. Zeg maar dag tegen die zeurende rugpijn!

 

Ook toe aan een fijne werkplek? Laat dan onder dit bericht op Facebook weten waarom jij een BackJoy verdient. Geen Facebook? Geen probleem. Dan even een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit