Daar is ie weer, de leukste dag van de week: de Woensdag Windag op Franska.nl. Met vandaag iets wat je vast nooit verwacht had.

 

Ik weet bijna zeker dat je weleens iets bij de Action hebt gekocht. Of l’Action (op z’n Frans), de Exion (op z’n Engels dan) of de A.C. Tion. Misschien hun biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die zo lekker ruiken. Of knutselspulletjes of kerstversiering. Ik ga nooit met lege handen de winkel uit.

 

Zo ben ik bijvoorbeeld dol op hun kantoorspulletjes. Mapjes, opschrijfboeken, gelpennen in allerlei kleuren, ik houd ervan. En sinds kort is er nog iets dat ik in m’n mandje stop.

 

Make-up van hun eigen lijn Max & More Cosmetics. Je kunt kiezen uit een zeer uitgebreide collectie met eyeliner, wenkbrauwpotlood, mascara, oogschaduw, gekleurde oogmake-uppotloden, blushpoeder, foundation, lippenstift en nagellak. In de mooiste kleuren en in prachtig luxe verpakkingen. Daarnaast is een groot deel van de collectie vegan, dus maak je jezelf mooi met een schoon geweten.

 

 

Dat goede kwaliteit make-up niet duur hoeft te zijn bewijst Action met deze fijne producten.

Zo heb je een prima dekkende lippenstift voor nog geen euro. Of een nagellakje in de kleuren red velvet, mauve it, happy mocca of moulin rouge. Had je niet gedacht hè? Die wil jij toch ook proberen?

 

Nou dat kan natuurlijk. Deze Woensdag Windag mag ik 5 pakketten weggeven die allemaal een andere inhoud hebben. Het is dus een grote verrassing wat erin zit maar in ieder geval is het een toilettas vol met mooie producten.

 

Ik zou maar gauw naar de Facebookpagina van Franska.nl gaan en onder dit artikel de reden achterlaten waarom jij wilt winnen. Ik zie je bericht wel verschijnen. Volgende week verloot ik ze alle vijf. Je hoort dus nog van me. Heb je geen Facebook, dan een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit