Het is weer Woensdag Windag, met vandaag in de categorie ‘ik heb er zelf ook een’: iets wat ik al jaren eerder had willen hebben.

 

Met een gezin met grote kinderen sleep ik me een ongeluk aan boodschappen. Soms denk ik dat er een zwerm sprinkhanen door de voorraadkast is geraasd, alles is dan weer op.

 

Niet zo gek dus dat ik wekelijk in de super sta met een kar waar je niet meer overheen kunt kijken zo vol. En die boodschappen moeten allemaal weer met me mee naar huis.

 

Daar heb ik dus iets heel fijns voor gekregen van mijn hippe Rotterdamse schoonzus. Daar lopen alle moeders ermee en het is hartstikke praktisch. Een echte ‘Susan Bijl’.

 

‘Een wát?’ hoor ik je nu denken. Een Susan Bijl. Susan vond twintig jaar geleden al dat er toch wel iets beters te verzinnen moest zijn om je boodschappen in mee te nemen dan de standaard plastic boodschappentassen. Het moest duurzaam zijn en vrolijk. En zo bedacht ze The New Shopping Bag. Gemaakt van ultralicht 100% ripstop nylon waardoor hij gemakkelijk op te vouwen is en zo in je handtas past.  

 

 

 

Deze Shopping Bag was meteen een hit onder Susans Rotterdamse vrienden en inmiddels wordt ie wereldwijd verkocht.

 

Deze superpraktische boodschappentas is niet stuk te krijgen en je kunt er met gemak een karretje boodschappen in kwijt. Van afwasmiddel tot wc-papier, alles past erin.

 

Vandaag, op deze Woensdag Windag mag ik er drie weggeven in de maat large. Je mag zelf de kleur uitkiezen. Dus of je nou voor zachtroze of knalgroen gaat, er zit er zeker eentje tussen die je mooi vindt. Ik heb er zelf dus ook een en ik kan je verzekeren: je wil nooit meer een andere.

 

Lijkt het je wat?  Laat dat ons dan even weten. Dit kan door een berichtje achter te laten op onze Facebookpagina onder dit artikel. Of, wanneer je geen Facebook hebt, stuur een mailtje naar winnen@franska.nl en wie weet loop jij binnenkort met zo’n hippe Rotterdamse tas.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit