Woensdag Windag

 

Ik heb iets heel bijzonders. Wil jij het hebben?

 

Had je van die mooie witte tandjes, word je een dagje ouder en dan… Je poetst netjes en goed, want daar letten ze wel op tegenwoordig, die tandartsen. Ze geven je zelfs les in hoe je moet poetsen, terwijl je toch echt dacht dat je oud genoeg was om te weten hoe en wat. Maar goed. Wat je ook doet, hoe je ook poetst, op een dag verandert de kleur.

 

Zijn natuurlijk ongelofelijk veel middeltjes voor, maar ineens zag ik dit. Coconut Charcoal. Houtskool dus. Dat verbaasde me nogal, want worden ze dan niet juist zwart? Daarom ben ik dus extra benieuwd. Zelf heb ik het niet getest, maar misschien wil jij? Ik mag 5 pakketjes weggeven van BLOOMR, bestaande uit de Coconut Charcoal en de bijbehorende Bamboe Tandenborstel. Natuurlijke producten, zonder toevoeging van chemische stoffen. Het kost € 39,95 en de tandenborstel € 8,-, dus samen is het € 47,95 waard.

 

Wil je het proberen?

 

 

 

 

 
 

 

Gewoon even naar de Facebookpagina van Franska.nl gaan  en daar aangeven waarom jij dit wilt proberen. Dan ga ik volgende week woensdag de winnaars bekend maken. Geen Facebook? Even een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Heel veel succes! En als je getest hebt, laat het dan even weten. Ben best benieuwd.

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.