Deze windag is voor al die ijdeltuiten die net als ik met een leesbril in de zon zitten te trutten

 

Zonder leesbril zie ik geen fluit. Ik ben hopeloos verloren als ik zonder bril met mijn boodschappenlijstje in de super sta. Die leesbril is mijn grootste vriendin. Maar wat nou als de zon schijnt? In mijn geval is het dan zonnebril op, leesbril af. En andersom. Maar dan zit ik steeds met samengeknepen oogjes tegen de zon mijn tijdschrift te bekijken. Of ik kan niks lezen omdat de glazen van mijn zonnebril niet op sterkte zijn.
 
Daar heeft Babs, de oprichter van Babsee iets op gevonden. Omdat zij denkt dat praktisch en mooi prima samengaan heeft ze een geweldige zonnebrillenlijn ontwikkeld waar een leesdeel in de glazen is verwerkt. Je moet er maar opkomen.
 
Ik mocht er eentje testen en vind het een wereldvondst.

 

 

Kijk mij eens beeldig zitten zijn met deze flamboyante zonnebril, zie ik er zo niet superstylish uit? Nu kan ik tenminste gewoon de menukaart lezen als ik in de zon op een terrasje zit en iets lekkers wil bestellen. En ik zit niet te turen als ik op mijn strandstoel een fijn boek zit te lezen. Niks brilletje op, brilletje af.

 

Op de website van Babsee kun je kiezen uit vijf verschillende modellen in verschillende kleuren. De brillen variëren van sterkte +1 tot en met +3. Zo zit er altijd wel eentje tussen die bij je past.

 

En weet je wat nou zo leuk is? Ik mag er vandaag drie weggeven. Gewoon omdat het Woensdag Windag is. Je mag er zelf eentje uitkiezen in de gewenste sterkte.

 

 

Lijkt het je wat, zo’n leeszonnebril ter waarde van €39.95, laat dan even op Facebook weten waarom jij degene bent die zou moeten winnen en je maakt kans. Geen Facebook? Komt goed. Je kunt ook even mailen naar winnen@franska.nl. Doe dat s.v.p. alleen als je geen Facebook hebt, anders loopt onze mailbox over.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit