Het Grote 50+ Werkboek x Franska.nl

 

 

Herken je het, als 50-plusser? We moeten allemaal steeds langer doorwerken, en hoe behoud je je sterke positie op de arbeidsmarkt?

 

En dat zijn natuurlijk niet de enige vragen, dilemma’s en situaties waar je als 50-plusser tegenaan loopt. Maar wij hebben een hele leuke, en vooral ook handig en praktische prijs voor je deze Woensdag Windag…

 

Namelijk Het Grote 50+ Werkboek, geschreven door Anne-Marije Buckens. ’De positie van 50-plussers op de arbeidsmarkt is intussen sterk verbeterd’, aldus Buckens. ‘Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste arbeidsmarktontwikkelingen, je eigen positie op de arbeidsmarkt en je verhaal richting werkgevers. Veel 50-plussers gaan op zoek naar een baan die lijkt op hun vorige baan, maar dat is niet altijd de snelste route.’

 

Misschien had je het al door, maar in Het Grote 50+ Werkboek worden de 50+ niet altijd gespaard. Maar daar staat tegenover dat het boordevol handige tips zit. Een ervaren recruiter geeft bijvoorbeeld zijn inside informatie als het aankomt op solliciteren. Zo ben jij er zeker van dat ze niet denken: ‘die is te oud’.

 

Is dit boek nou precies wat jij nodig hebt? Dan komt dat goed uit, want vandaag geven we er eentje weg.

 

 

 

Wil je dit ook winnen?
Je raadt het al: even op Facebook zeggen waarom jij degene bent die hem zou moeten winnen en je maakt kans. Geen Facebook? Komt goed. Je kunt ook even mailen naar winnen@franska.nl. Doe dat s.v.p. alleen als je geen Facebook hebt, anders loopt onze mailbox over.

HEEL VEEL SUCCES!

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer