Zin om weer eens te bakken? In dit boek staan de lekkerste recepten voor hartige taartjes. 

 

Laten we eerlijk zijn, eten vinden we allemaal lekker en gezellig. Ik kan er de hele dag naar uitkijken. Wat ga ik vanavond eten? Welke boodschappen moet ik doen? En voor hoeveel personen moet ik de tafel leuk dekken? Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik het fijn vind om te weten wat er in een gerecht gaat en hoe het wordt klaargemaakt. Het moet gezond zijn maar ook lekker en wanneer ik zelf meekijk of kook weet ik zeker dat het smaakt.

 

Deze week heb ik voor jou het perfecte kookboek met hierin heerlijke basisrecepten voor hartige taartjes. Naast al die basisrecepten staan er ook tientallen verschillende variaties in. Voor ieder wat wils zal ik maar zeggen. 

 

Heb jij binnenkort een feestje? Komen er vrienden op bezoek of heb je gewoon heel erg veel zin om met deze kou te genieten van een lekkere quiche? Dan is deze Woensdag Windag helemaal voor jou gemaakt. Want naast het kookboek zitten er ook een paar kleine taartringen bij. Zo kun je meteen aan de slag.

 

Mocht jij nou denken ‘deze prijs moet ik hebben’, laat dat ons dan even weten. Dit kan door een berichtje achter te laten op onze Facebookpagina onder dit artikel. Of wanneer je geen Facebook hebt, stuur een mailtje naar winnen@franska.nl en wie weet geniet jij volgende week van een heerlijke zelfgemaakte quiche.

 

Een heel fijne dag!

 

 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers