Het thuis-styling-seizoen is weer geopend en ik ga je daar een handje bij helpen. Met m’n Woensdag Windag natuurlijk. 

 

Ontkennen helpt niet langer, want het is niet anders. Op een gegeven moment komen de lange avonden er weer aan. En de gezellige etentjes misschien ook nog. Samen aan tafel. Of romantisch met z’n tweeën, wie weet. Tijd voor kussentjes, plaids, mooie boeketten in warme tinten, kaarsen en kandelaars. En als klap op de vuurpijl nog een kerstdiner (of twee). Met andere woorden, het thuis-styling-seizoen is weer geopend. Het is sfeer maken geblazen. 

 

Ik dacht, laat ik eens een handje helpen. Dus heb ik contact gezocht met de mensen van Zilverstad en daar een set van drie kandelaren en een bonbonnière uit hun Oblique-collectie (samen ter waarde van maar liefst honderdtien euro) voor je weten te versieren. En die set mag ik dan ook nog eens drie keer cadeau doen. Aan mij zal het dus niet liggen, qua sfeer dit najaar. De collectie is ontworpen door Studio Puik in Amsterdam en is een typisch staaltje van Dutch design. Al had ik het ook geloofd als ze me verteld hadden dat het Italiaans was.

 

Er bestaat trouwens een hele collectie van Oblique met strakke vormen en fijne materialen. Elk product heeft een unieke twist, zoals de schuine hoeken van de kandelaren bijvoorbeeld. De materialen roestvrijstaal, glas en sandstone zijn in deze collectie mooi gecombineerd. Producten uit deze collectie, zoals kandelaren, waxinelichthouders, een windlicht,  fruitschaal en bonbonnière, zijn verkrijgbaar vanaf €24,95. Dus je kunt je prijs eventueel nog aanvullen ook. Of nu meteen al iets kiezen en bestellen.

 

Ik wens je een heel fijne en gezellige herfst

 

 

O ja wacht. Stel je wilt winnen… even een reactie achterlaten onder dit bericht op Facebook, of een mailtje, als je geen Facebook hebt, naar winnen@franska.nl.

 

Succes!!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska