Je zult je ogen niet geloven als je ziet wat ik voor je te pakken heb. Kijk maar snel naar deze Woensdag Windag-vangst, want ik weet wel zeker dat je dit wilt winnen.

 

Ik had vanochtend vroeg al meteen een mee-brul-duet in m’n hoofd toen ik wakker werd.

 

 

En niet alleen dat, ik moest ook denken aan Snuf en Snuitje. Als je weet wie dat zijn, heb je de hint vast te pakken.

 

Jazeker: geraden! Het gaat inderdaad om p. p. p. p. parels vandaag. En niet zomaar parels, maar een set prachtige Tahiti parel-oorstekers met en doorsnede van elf à twaalf millimeter, ter waarde van maar liefst €295,-.

 

Ze zijn zo’n zeven jaar gekweekt en hebben op die manier de perfecte AA+ kwaliteit bereikt. Van nature hebben ze een bijzondere grijsgroene kleur. Dat komt door de algen die voorkomen in het gebied in Frans-Polynesië waar ze groeien.

 

 

Deze parels zijn gezet op een zware uitvoering 925 sterling zilveren oorstekers met bijbehorende poussettevlinders. Klinkt goed, hè? En dat kun je dus zomaar winnen vandaag bij mij hier op Franska.nl. Helemaal te gek toch? Je krijgt er ook nog een certificaat en een luxe bewaardoos bij.

 

Hebberig? Kan ik me voorstellen. Een reactie achterlaten onder het Facebook-bericht over deze Woensdag Windag en je maakt kans. Of mailen naar winnen@franska.nl (als je geen Facebook hebt dan).

 

Heel veel succes!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska