Ja, ja, jaaaa… is ie weer, de leukste dag van de week: Woensdag Windag!

 

Ook de redactie van Franska.nl werkt veel thuis. Best ongezellig natuurlijk dat we elkaar niet live kunnen zien. We Zoomen er wel op los hoor, maar we hopen op betere tijden.

Omdat ik zoveel thuis werk heb ik ook alle tijd om een beetje om me heen te koekeloeren. Dan bedenk ik dat ik eigenlijk nieuwe gordijnen wil. En een ander vloerkleed. En misschien ook een andere lamp boven de eettafel. Grote veranderingen dus.

Maar als ik nou eens klein begin, gewoon hier en daar de boel opleuk met andere
accessoires… Zo kwam ik deze drie leuke vaasjes van Zilverstad tegen. Precies wat ik zocht.

 

Zilverstad staat bekend om hun prachtige accessoires van de mooiste materialen. Deze set van drie decoratieve vaasjes uit de Home Collectie van Zilverstad zijn echte eyecatchers voor in mijn huis.

 

De vaasjes zijn gemaakt van keramiek en elk vaasje heeft een uniek motief. Ze passen perfect op mijn zwarte ronde tafeltje naast de bank. Ik hoef er alleen maar een paar mooie losse bloemen bij te zoeken en zo heb ik een prachtig stilleven gecreëerd. Kleine moeite, groot effect.

 

Ook zin in een mini-make-over van je huis? Nou, dat komt goed uit want ik mag drie setjes van deze leukerds weggeven. Je weet wat je te doen staat hè? Laat even op Facebook weten waarom jij degene bent die zou moeten winnen. Geen Facebook? Geen zorgen, dan kun je ook een mailtje sturen naar winnen@franska.nl.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit