Woensdag Windag

 

Stel… je wint vandaag bij deze Woensdag Windag… Dan wordt een dagelijks klusje ineens een feest, wedden?

 

Je huis is al lang op orde, alles ziet eruit zoals jij het leuk vindt. Dus… nodig? Nee, nodig heb je niets. Maar als je dan toevallig ontzettend fan van Philippe Starck bent, zoals ik, en je ziet die nieuwe badkamerlijn voorbijkomen die hij voor Duravit ontworpen heeft… En je zit even later toevallig toch even op de wc en kijkt dan links achter je… Tja, dan gebeurt er toch zomaar iets in je hersens. Bij mij dan. De shop- en hebberigknop gaan tegelijkertijd aan. 

 

Want als daar nou eens dat mooie ding zou staan, in plaats van die wc-borstel die ik nu heb? Zou naar de wc gaan dan een klein feestje worden? Beetje overdreven misschien om er een feestje van te maken, al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik helemaal gelukkig kan worden als ik in een hotel of restaurant in een heel mooie luxe toiletruimte terechtkom. Ik maak er zelfs vaak een foto van. Zou nog een leuke wedstrijd kunnen worden, wie de mooiste wc weet te spotten. Ik zie de foto’s wel langskomen. 

 

Even heel eerlijk: zou jij ook niet graag zo’n prachtexemplaar hebben? Kan zomaar gebeuren als je wint bij deze Woensdag Windag. Ik mag er namelijk eentje weggeven. Winkelwaarde honderdzeventig euro. Chic toiletteren wordt dat dus. En je mag trouwens zelf de kleur kiezen als je wint. Hij is er in chroom en in een matzwarte uitvoering.

 

Meedoen en kans maken?

 

Even een berichtje achterlaten onder het Facebook-bericht over deze Woensdag Windag en je lootje zit in de mand. Geen Facebook? Echt niet? Geen man overboord. Een mailtje naar winnen@franska.nl kan ook.

 

 

Succes!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska