Woensdag windag

 

Er is ook een ander soort dingen waar ik blij van kan worden. Hoeft niet perse een bos bloemen, nieuwe tas, parfum of reisje naar Italië te zijn, nee ook dit bijvoorbeeld… 

 

Misschien ben ik af en toe teveel met iets anders bezig of let ik niet goed op, maar ineens kwam ik het merk Klok weer tegen. Ik dacht serieus dat het niet meer bestond. Zo leuk, het is er dus gewoon nog. Klok klinkt me als schoon en fris in de oren. En het ziet er ook uit als schoon en fris. Als ik ergens blij van kan worden is het van een huis dat goed geschrobd en lekker fris is. Kan er hele weekenden mee bezig zijn. (Tussendoor dan…) Gezien mijn veelgelezen en voor velen herkenbare verhaal over het huurhuis in Finland weet ik zeker dat ik hierin niet de enige ben.

 

 

Dus toen ik in contact kwam met de mensen die Klok in hun pakket hebben, heb ik meteen even wat geritseld voor je. En niet te weinig ook. Twee heel grote Klok-pakketten, nog aangevuld met mooie spullen van Rixx ter waarde van €42,50. Kun je, stel dat je er zin in hebt, lekker aan de zomerschoonmaak. Hebben we meteen een nieuwe trend gezet. Want alleen een voorjaarsschoonmaak is ook wat karig, toch?

 

 

Ken je Rixx? Ze hebben een mooie collectie schoonmaakborstels en poetsdoeken, gemaakt van milieuvriendelijk bamboe en gerecycled kunststof. Lekker sterk en ook nog eens mooi vormgegeven.

En Klok heeft veel meer producten dan wat ik me ervan herinnerde. Al hun was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd.

 

Wat er voor je klaarstaat, als je een van de twee gelukkigen bent?

 

Een Klokbox met daarin:

 

  • Klok waspoeder kleur 1.215 kg
  • Klok pow(d)er dose wit 540 gram
  • Klok vloeibaar wasmiddel wit 1,5 liter 
  • Klok afwasmiddel 500ml
  • Klok vaatwastabletten 500 gram
  • Klok allesreiniger 1 liter
  • Klok wc-reiniger 750 ml

 

En daarbij krijg je een Rixx bamboevezeldoek, handschoen en afwasborstel met twee vervangbare borstelkoppen.

 

Wil je winnen?

 

Even een reactie achterlaten onder het Facebook-bericht over deze Woensdag Windag, of een mailtje (als je geen Facebook hebt) naar winnen@franska.nl

Door: Franska

Afbeelding van Franska