Woensdag Windag

 

Ik ben even aan het shoppen geweest en met vier stuks uit de online-winkel gekomen. Voor jou. Als je het leuk vindt natuurlijk.

 

Dankzij m’n werk kom ik soms zomaar ineens in winkels terecht waar ik nog nooit geshopt heb. In dit geval in een hele grote online winkel. Al rondstruinend bij Klingel zag ik nogal wat dingen die ik zo zou willen scoren. En voor het gemak ben ik er maar even vanuit gegaan dat jij misschien ook wel geïnteresseerd bent. Omdat er veel gebeurt in zo’n winkel en collecties regelmatig wisselen, heb ik wel meteen de maten erbij moeten aangeven toen ik voor jou aan het kiezen was. Dus ik hoop dat er iets voor je bij zit en dan ook nog in de goede maat.

 

Ik heb vier leuke dingen apart laten hangen bij de mensen van Klingel. En nu heb ik dus m’n eigen kleine mini-winkeltje, waaruit jij mag kiezen.

 

Om te beginnen heb ik een supertoffe jas van het merk Laura Kent gescoord. Aangezien we in ons landje niet elke zomer zonder regen doorkomen wel handig natuurlijk. Lekker lang, met capuchon, superhip  glanzend met een tunnel in de taille. Al dan niet aan te snoeren. En deze jas hangt klaar in maat 42. Dus…wie de jas past, trekke hem aan.

 

 

Een mooi lang vest, waarmee je in een klap én warm én chic bent. Ik vind die lichte strepen ervoor zorgen dat je lekker extra slank lijkt. Soms best fijn. En het heeft ook nog iets sportieverigs, dus op een zeilboot of zo mag ie ook mee. Het vest hangt op je te wachten in maat 42.

 

 

En dan dat leuke, lekker soepele overhemd. Was ik meteen verliefd op. Mag best een beetje ruim vallen zo’n ding. Want volgens mij is oversized weer helemaal aan de hand, al maakt mij dat eigenlijk niet zoveel uit. Mooi is mooi. Lengtestreep. Kleedt ook nog af, haha. Maar dat is niet de reden hoor. Ik vind het gewoon een lekkere eyecatcher. Leuk op elke kleur broek of (strakke) rok. Dit overhemd heb ik in maat 44 geselecteerd.

 

 

Altijd handig voor erbij, een lekkere polo. Je ziet dat ik alles in twee van m’n favoriete kleuren heb gehouden. Zwart en wit. Aan jou dus om het op te leuken met een kleurtje of lekker in deze combi verder te gaan. De polo hangt er in maat 40

 

 

Is er iets bij dat je graag wilt hebben? En waarvan de maat ook klopt? Even reageren onder dit artikel op Facebook. Vertel er wel even bij welk item je wilt winnen. Of, je weet maar nooit, er zijn altijd mensen zonder Facebook. Geen man overboord, dan kun je me gewoon mailen met je voorkeur: winnen@franska.nl Of. Gewoon zelf even shoppen bij Klingel. Kan ook nog.

 

Over een week maak ik de winnaars bekend en zodra ik alle vier de adressen bij elkaar heb gaan ze naar Klingel en zorgen zij voor de verzending.

 

Succes hè!

Door: Franska

Afbeelding van Franska