Woensdag Windag

 

Pasen net achter de rug, koningsdag in aantocht, maar een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Dus…

 

Herinner jij je die slogan van die slimme meid ook nog? Ik moest eraan denken toen ik dit prachtcadeau voor Moederdag ontdekte. Want als ik dus vandaag op m’n Woensdag Windag een Moederdagcadeau zou kunnen verloten, dan zou jij het voor twaalf mei in huis kunnen hebben. Slim. Al zeg ik het zelf. En ik heb me toch iets moois.
 
Maison Berger heeft dit jaar weer een prachtig nieuw Moederdag-model van Lampe Berger ontworpen. De Poesy. En ik mag er twee complete giftsets van weggeven. Je krijgt dan natuurlijk de lamp zelf samen met het huisparfum Bouquet Libertywaar je roos, lelietjes van dalen en blauwe regen in ruikt. Romantiek ten top dus. Misschien ben je gewoon zelf de gelukkige moeder, of je kunt natuurlijk ook mijn verhaal per ongeluk even richting je kinderen “lekken” als je dit graag wilt hebben. De winkelwaarde van deze Lampe Berger-set is trouwens vijfenveertig euro.

 

Prachtig toch? Ik word er in elk geval ontzettend hebberig van. Maar ja. Ik ben geen moeder… Staat dat straks bij jou (of bij je moeder) thuis te geuren en mooi te wezen?

 

Dan moet je even meedoen vandaag door een reactie achter te laten onder het artikel op Facebook. En alleen voor mensen zonder Facebook is het ook mogelijk om een mailtje te sturen naar winnen@franska.nl
 

 

Heel veel succes en een fijne dag

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska