Woensdag Windag

 

Tadaaa, we hebben ZON! Dus wat dacht ik? Ik schnitzel even iets lekkers voor je. En nog mooi en goed ook. Volgens mij heb ik nu wel wat extra punten verdiend.

 

Pom-piedom-piedom-piedom. Et cetera. Het wordt lekker buiten. En wat doen we dan? Meteen in die zon. En wat doe ik dan? Elk jaar met m’n stomme kop vergeten dat diezelfde kop daar knetterslecht tegen kan. Vandaar dat ik dacht aan zon-bescherming, en meteen daarna dacht ik aan jou.
 
Jeetje wat sympathiek weer hè? Altijd meteen aan een ander denken. Nou moet je er eerst nog wel wat voor doen en eerst nog wel een week op wachten, want m’n Woensdag Windag-verloting doe ik altijd pas een week later, maar toch. Ik heb je in elk geval gewaarschuwd nu. Beschermen die witte snufferd, benen en armen. En lippen niet te vergeten!
 
Ik heb iets heel lekkers van het prachtmerk Avène te pakken. Ze hebben nieuwe zon-producten. En daar mag ik twee pakketjes van weggeven.

 

 

Pakketje 1 bestaat uit een heel handige meeneem-tube Avène B-Protect 50+, waar je ook nog een stralende huid van krijgt. Dus in een klap zie je er nog mooier uit ook. En daarbij een verfraaiende lippenbalsem: Avène Couvrance correcteur de teint. Supergoed voor je lippen en er zit ook nog een kleurtje in. Wil je dat kleurtje pittiger, dan doe je er gewoon nog een laagje overheen. Of nog eentje. Voor dit pakketje heb ik gekozen voor de kleur Rouge éclat.

 

 

Pakketje 2 bestaat uit een heel handige spray-zonbeschermer Avène très haute protection 50+ zonder dop. Die kan dus mooi niet kwijtraken in het zand of in je tas. En hij werkt heel handig die spray-bus, gewoon even draaien en hij is open of dicht. En daarbij zit in dit pakket ook een lekker verzorgende lippenbalsem met tint. En voor dit pakketje heb ik gekozen voor Nude tendre. Een heel zachte, mooie, nauwelijks opvallende tint, die je lippen stiekem meteen mooier maakt.
 
 

En? Wil je zeker wel hè?
 
 

Even reageren op Facebook onder dit bericht of een mailtje naar winnen@franska.nl, als je geen Facebook hebt.

 
Veel succes!
 

Door: Franska

Afbeelding van Franska