Woensdag Windag

 

Ik ben een ongelofelijke fan van Michael Barnaart en daarom dus ontzettend trots dat hij mee wilde doen met m’n Woensdag Windag.

 

 

Mocht je hem niet kennen, dan ken je vast wel zijn ontwerpen als je de foto’s ziet. En je kent natuurlijk ook die scene uit Heel Holland Bakt met Janny, toen André van Duin ineens iets hoorde druppelen. Haha, ik lag dubbel. Janny had de Dripping-jurk van Michael aan. Mijn favoriet.

Hoewel… Ik heb meerdere favorieten in de collectie van Michael. Eigenlijk is het ook gewoon heel moeilijk kiezen. Die met de muzieksleutels, of met die parelketting, of die met een zogenaamd jasje erop of…

 

Ik leerde Michael kennen toen hij een nieuwe collectie voor Jans van Jan, Jans en de kinderen ging ontwerpen. En hij heeft er zelfs ook nog strips mee getekend. Ook nog een superleuke etalage mee ingericht in zijn winkel in Den Haag (Papestraat 1B), waar ik (jaja, ik schaam me dood) nog nooit geweest ben. Druk-druk-druk natuurlijk weer. Zo’n ontzettend ouderwets excuus.

 

Foto: Eveline van Egdom

 

Michael maakt kleren om verliefd op te worden. Mooi genoeg om in te lijsten zelfs. Hoezo niet een keer een jurk in een lijst aan de wand? En de collectie wordt ook nog eens in ons eigen landje gemaakt.

Wat ook nog eens ontzettend leuk is, is dat je de Dripping-jurk die Janny dus laatst aan had, hoe sjiek en couture-achtig hij ook is, nu zelf kunt samenstellen in de Tricomatic. Michael is gewoon altijd bezig, bedenkt steeds iets nieuws. Heerlijk! Ik kon er geen genoeg van krijgen dat spelen met die tricomatic van hem. Helemaal je eigen kleursamenstelling kiezen. Zo leuk bedacht.

 

En ik heb trouwens nóg een toffe scoop. Vanwege het succes wordt de maatserie van de Dripping-jurk (die nu van 34 tot 44 gaat) binnenkort uitgebreid naar maat 46 en 48. Met andere woorden: ik heb nu geen enkel excuus meer om niet even zo’n jurk te gaan halen in Den Haag.

 

Dat ik fan van z’n jurken ben lijkt me nu wel duidelijk, maar wist je dat hij ook heel leuke accessoires en dingen voor in huis maakt? Om je daarmee kennis te laten maken heb ik aan hem gevraagd of ik daarvan iets mocht verloten vandaag. Uiteraard hoop ik dat ik zelf win ;-) Maar ja, goudeerlijk hè, schiet dus niet op.

 

Michael geeft aan twee lezeressen iets van de homeware-collectie cadeau. En wel één keer een ‘Dripping’-kussen en één keer twee bekers. Dus als je wilt winnen, geef dan even aan wat je het leukste vindt. Reageren kan onder het Facebook-bericht over dit artikel of (als je geen Facebook hebt) door een mailtje te sturen naar winnen@franska.nl

 

 

Heel veel succes. En Michael, dankjewel!

Door: Franska

Afbeelding van Franska