Woensdag Windag

 

If I could save time in a bottle… Nou, in een fles kan dus helaas niet. Maar het kan wel om je arm. En elke tijd komt met dit ding sowieso twee keer per dag terug. Geintje.

 

 

 

 

Ik heb een heel toepasselijk cadeautje voor je gloedjenieuwe jaar. De klok speelt een hele grote rol rondom oud en nieuw. We tellen zorgvuldig af tot de laatste seconde. En allemaal hebben we plannen voor het nieuwe jaar. Heel vaak komt dat neer op het anders indelen van je tijd. Dus… wat heb ik voor je geregeld? Geen kalender, geen agenda, neee… tadaaa!

 

Een fantastisch mooi fashion-horloge van het Amerikaanse merk Fossil dat sinds 1984 prachtige horloges, tassen en sieraden maakt. Ik heb niet alleen een horloge voor een dame maar ook eentje voor een heer geschnitzeld voor de verloting van vandaag. Kan er dus ook iemand een broer, man, vader of zoon blij maken. Of die lekker zelf inpikken, als je het tenminste aan niemand doorvertelt ;-).

 

 

Nou, met zoiets moois kun je lekker de blits maken in deze kersverse januari, toch? Het dameshorloge heeft een twaalf-millimeter-band van rvs en die vormt samen met de zwarte wijzerplaat een trendy en chique combinatie. De adviesprijs van het dameshorloge is €129,00 en die van het stoere en toch chique herenhorloge €139,00. Zeker weten dat je hier heel blij mee gaat worden.

 

Winnen?

 

Even reageren onder het artikel op Facebook, of een mailtje naar winnen@franska.nl als je geen Facebook hebt. Over een week worden ze verloot.

 

Succes!

Door: Franska

Afbeelding van Franska