In deze donkere dagen voor kerst wordt het hoog tijd om even wat kleur weg te geven.

 

 

Mijn vrienden bij Bloomon maken de mooiste boeketten van bloemen waar je blij van wordt, in de meest fantastische kleuren. Vers van de kweker of gedroogd, want droogbloemen zijn weer helemaal hip. En dan niet in een treurig bosje op z’n kop aan het plafond, maar juist mooi in een verloren hoekje in je woonkamer, op je nachtkastje of in je vensterbank. Bij Bloomon hebben ze daar een speciaal podium voor bedacht.

 

 

De Flowergram Fabulous Fall is eigenlijk een kunstwerkje dat je heel makkelijk verandert door de negen droogbloemen steeds weer op een ander plekje van het plankje te zetten. Van hoog naar laag of andersom. Of je zet ze lekker door elkaar, precies hoe je bui is. Fabulous natuurlijk!

 

En mocht je zin hebben in een heel nieuwe look dan droog je toch wat bloemen uit een vers boeket dat op tafel staat? Zo heb je iedere keer weer een compleet ander beeld. Easypeasy.

 

 

De Flowergram past gewoon door de brievenbus en is dus een klein cadeautje voor je zus, voor je beste vriendin of wie er dan ook iets gezelligs kan gebruiken. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook lekker zelf houden.

 

Aan wie zou jij dit fleurige kunstwerkje willen sturen? Laat een reactie achter onder dit Facebookbericht of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl. En wie weet ligt ie binnenkort bij jou op de mat.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit