Woensdag Windag

 

Ik mag zomaar twee rokken van Happyskirtt weggeven. Misschien ken je dat nog niet. Els Loesberg*, een van mijn voorgangers bij Libelle, is haar eigen rokken-bedrijf begonnen. Mijn droom ook altijd nog. Gewoon je favoriete kleding ontwerpen en zomaar uit het magazijn kunnen pakken elke ochtend. Als je tenminste naast je magazijn woont.

 

Even iets over happyskirtt

 

happyskirtt.com maakt alleen rokken en verkoopt uitsluitend online. Er zijn 4 klassieke modellen: de Kelly (met een platte plooi), de Hepburn (het ‘pencil-tulp-model’), de Monroe (met kleine plooitjes en steekzakken) en de Kennedy (een A-lijn-rok). Alle rokken zijn gevoerd met cupro, dat kleeft niet aan je panty’s en ze hebben allemaal dezelfde zwarte elastische tailleband waardoor ze lekker zitten. De stoffen komen uit Italië,  de productie is in Bulgarije. En de verzending in Nederland en België is gratis.

 

En dan de maten…

 

Dat is eigenlijk nog wel het leukste. Happyskirtt voert een eigen maatsysteem van 1 – tot 10. 1 is vergelijkbaar met maat 34 en 10 met maat 52. 

 

Twee woensdag win-rokken

 

Ik mag er dus twee weggeven. In een stof, waar de bloemen wel zo op geschilderd lijken. Chic nude met zwart. Zwarte coltrui erop en hij is chic casual, zwart diepe hals-shirt of zelfs iets met glitter misschien en het is in een klap feest.  Dit zijn de twee die ik mag weggeven:

 

De Monroe Shanghai paint (124,-). Met kleine plooitjes, glad aan de zijkanten en onzichtbare zakken in de zijnaden, Is knielang en kan in de wasmachine. Je kunt hem hier bekijken.

 

En de Hepburn Shanghai paint (114,-) Een tulp-pencil model met twee kleine plooitjes voor en met een loopsplitje achter. Ook knielang en kan ook in de wasmachine. Hier kun je hem zien.

 

Korting voor iedereen

 

Voor wie niet wint heb ik ook nog een leuke korting geregeld.  Happy december noemt ontwerper Els het. En dat is dan ook de kortingscode: happydecember. Je krijgt 20% korting en dat is dus alleen voor franska.nl lezers. In de outlet is de korting trouwens niet geldig. De korting is tot 20 december geldig. Je vult de code happydecember in bij het afrekenen, de korting wordt dan automatisch verrekend.

 

Winnen?

 

Snel naar de Facebookpagina van Franska.nl, daar een reactie achterlaten onder het bericht over deze windag. Of (als je geen Facebook hebt) een mailtje sturen naar info@franska.nl

 

Succes!!!

 

*Over Els Loesberg

happyskirtt.com is bedacht en gelanceerd door Els Loesberg, oud hoofdredacteur van Libelle en voormalig media directeur in Zuid-Oost Europa. Op een dag besloot Els, zelf een groot liefhebber van de rok, dat volwassen vrouwen beter verdienen dan rokjes tot halverwege de dijen in spillebeen maten. Waarmee de basis voor het bedrijf Happyskirtt was gelegd. 

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter