Woensdag Windag

 

Er staat iets super-heerlijks voor je klaar. Instant genieten. Als je tenminste even meedoet én wint.  Vijf keer kans.

 

Bij Franska.nl werken is superleuk, dat dacht je natuurlijk al. En het heeft ook nog eens heel fijne bijkomstigheden. Je probeert namelijk van alles uit. Vraag maar aan de mensen om me heen. Of aan mijzelf. Zo stond ik een tijdje geleden onder de douche met een vakantie-mini-setje shampoo en conditioner van een merk waar ik nog nooit van gehoord had en waar ik ontzettend blij van werd, zo lekker ruikt ‘ie. Ik kan daar echt helemaal vrolijk van worden ‘s ochtends. En als het dan ook nog eens heel goed voor je haar is, wat wil je dan nog meer?

 

Ik denk dat ik wel weet, wat je nog meer wilt. Jij wilt hem natuurlijk zelf ook proberen. OGX heet het merk. En ik heb een Coconut Watershampoo en conditioner voor je klaarstaan uit de Argan Oil- of Morocco-lijn. Moet je het alleen nog wel even winnen uiteraard. Sophie, van wie ik m’n setje kreeg, zei het al: OGX-geuren zijn onweerstaanbaar. En daar heeft ze gelijk in.

 

Iets anders wat mooi is aan dat merk, is dat de flessen worden gemaakt van gerecycled plastic. Een waar genot dus onder de douche én ook nog eens goed voor het milieu. Marokkaanse argan-olie schijnt een bron van natuurlijke vitamine E te zijn met antioxidanten erin die je haarcellen helpen herstellen. En je haar wordt beschermd tegen uitdroging door föhn en zon. Kijk, komt goed uit, want dat heb ik dus keihard nodig.

 

Wil jij het ook?

 

Het setje shampoo en conditioner dat ik mag weggeven heeft een winkelwaarde van €21,98. En ik mag er maar liefst vijf van weggeven. Als je wilt winnen, gewoon even naar m’n Facebook-pagina gaan en daar onder dit artikel een reactie achterlaten. Geen Facebook? Dan even een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Good luck!

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs

Franska