Woensdag windag

 

Ho un bel regalo per te. Gelato! = Ik heb een leuk cadeautje voor je. En de rest mag je zelf vertalen.

 

 

Voor iemand die niet van ijs houdt, ben ik er de laatste tijd best veel mee bezig. Misschien is m’n smaak wel omgeslagen. Schijnt een paar keer in je leven te gebeuren. Laatst zat ik ook weer te beweren dat ik niets met ijs had en intussen ging er zomaar een hele portie Salted Caramel naar binnen. Al kletsend. En lekkerrrrr…

 

En ja, je kunt het ook niet bewaren hè? Zou zonde zijn om het te laten smelten. Zo ging het dus ook met dit ijs. Eigenlijk moet je dit zelf ook proeven. Oppo heet het. Zou ‘Oppo’ het Italiaanse woord voor ‘op’ zijn? Hahaha. Ik zit misschien een beetje teveel met Italië in m’n hoofd.
 

Het ijs is in Nederland (bij AH) in drie smaken verkrijgbaar: Madagascan Vanilla, Colombian Chocolate & Hazelnut en Salted Caramel. Nou? Zou je kunnen kiezen? Hoeft niet, je kunt ze gewoon alle drie kopen. Of winnen hier bij Franska.nl. Oh ja, nog iets leuks: er zitten veel minder calorieën in dan in ander ijs. Dus wat let je om ze dus inderdaad alledrie achter elkaar te proeven?
 

Over Oppo

Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door twee broers, Charlie en Harry. Die verbraken een wereldrecord door met een kite duizend kilometer langs de verlaten kust van Brazilië te reizen. Al snel was de voedselvoorraad op en leefden ze van voedsel dat ze in de natuur vonden. In de eerste twee weken vielen ze 8 kilo af. Dit inspireerde de jongste broer Charlie om na dit avontuur Oppo op te richten. Het idee was om met natuurlijke ingrediënten verwenproducten gezond te maken. Na 25 maanden onderzoek en het testen van meer dan 2000 recepten, had Charlie het product ontwikkeld. Harry sloot zich aan en Oppo werd gelanceerd. Nu, drie jaar later, is dit een van de best verkopende ijsmerken in Engeland.

 

En het leuke is dat ik 25 mensen blij mag maken met drie vouchers voor Oppo Ice-cream. 25! Heel veel kans dus. Kortom… snel naar m’n Facebook-pagina en een reactie achterlaten onder dit artikel. En als je geen Facebook hebt een mailtje naar winnen@franska.nl. Over een week maak ik de winnaars bekend.

 

Heel veel succes en buon appetito!

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs