Ja, ja, het is weer Wie-Wa-Woensdag Windag. Met vandaag een grote truc uit een heel klein potje.

 

Eindelijk, het is bijna zomer. De dagen zijn nu op zijn allerlangst en ik word steeds vroeger wakker van de vogeltjes. Zo langzamerhand kun je dat ook wel aan de droge huid rond mijn vermoeide ogen zien want die kan wel een oppeppertje gebruiken.

 

Maar omdat ik het zonde van al die lange avonden vind om vroeg mijn bed in te gaan heb ik nu een grote truc uit een klein potje. Hiermee tover ik meteen een frisse en uitgeruste uitstraling op mijn gezicht en kijk ik met een heldere blik de zomer in.

 

Olaz Eyez is een heerlijke snel absorberende en verkoelende oogcontourgel die supersnel zorgt voor het herstel van de gevoelige huid rond de ogen en rimpeltjes doet vervagen.

 
Lijkt het je wat, zo’n fijne gel van Olaz? Dan bof je vandaag. Ik mag namelijk 3 potjes van deze crème t.w.v. €24,99 zomaar gratis weggeven. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is reageren op Facebook onder het bericht en me vertellen waarom jij dit product zo graag hebben wil. Heb je geen Facebook? Stuur me dan even een mailtje via winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit