Pomtidom… het is al weer een mooie zonnige dag. Dus op naar buiten, je tuin in of je balkon op. En met deze prijs zit je er weer tippie toppie bij.

 

 

 

Ik zit al buiten met m’n ochtendkoffietje in de tuin hoor, een beetje beschut uit de wind maar in de zon. In Huize Smit wordt de tuin opnieuw aangelegd en is het nog een kale boel. Maar ik weet al precies wat ik hebben wil: potten in vrolijke kleuren zodat het er ook gezellig uitziet, ook als er een sappige lentebui valt. Zoals deze gezellig gele ronde vibia campana easy hanger van Elho die je niet alleen aan je schutting kunt hangen, maar ook aan je balkonrailing.

 

In een rijtje van boven naar beneden of juist naast elkaar, met deze mooie bakken maak je er in een handomdraai een lenteproof tuin of balkon van. Of je nou een postzegel van een terrasje hebt of een enorme achtertuin, als je naar buiten kijkt zie je altijd kleur. In deze easy hanger zit een heel slim overlooppijpje waardoor overtollig water easypeasy weg kan lopen en je planten of bloemen nooit te natte voeten hebben. Ideaal voor na een forse regenbui of als je ze zelf net iets te veel water hebt gegeven. En door de vlakke achterzijde hangen ze altijd stabiel en mooi recht. Bovendien ben je ook nog eens heel goed bezig want deze potten zijn door middel van eigen windenergie gemaakt met gerecycled plastic, ze blijven kleurvast en gaan jaren mee. Dat noem ik nog eens een Woensdag-win-windag.

 

 

Ik mag 5 van deze fleurige rakkers weggeven dus wie weet zit er wel eentje voor jou bij. En je weet het hè? Je kunt alleen meedoen als je je naam en adres doorgeeft via winnen@franska.nl.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit