Wat een schitterende dag vandaag. Niet alleen omdat de zon uitbundig schijnt, maar ook vanwege deze heerlijke prijs die ik weg mag geven.

 

 

 

Weet je nog dat je alleen via de mail mee kunt doen aan de winactie? Het zou toch jammer zijn als deze fijne prijs aan je neus voorbijgaat.

 

Op zo’n prachtige dag als vandaag valt het extra op of je haar gezond is. Want met de zon op je bol zie je meteen hoe de conditie van je haar is. Kijk maar eens goed in de spiegel, is je haar flets van kleur en dof? Dan kan het wel een goede oppepper gebruiken en die mag ik vandaag weggeven. Zomaar, omdat het woensdag is.

 

Want John Frieda heeft een nieuwe haarverzorgingslijn: Vibrant Shine. Met drie heerlijke producten die je haar weer laten stralen met micro-glansboosters die de kleur en de lichtreflectie van je haar van binnenuit versterken. Ze zijn geschikt voor natuurlijk of gekleurd haar en voor alle tinten en texturen. Dus of je nou een volle bos krullen hebt of juist heel fijn haar, deze flacons wil je in je badkamerkastje hebben staan.

 

 

De Vibrant Shine Colour Shine Shampoo, Conditioner en 3-in-1 Shine Spray zorgen samen voor een perfect resultaat. Met de milde shampoo was je productresten die het haar dof maken uit je haar. De micro-glansboosters en rozenbottelolie verzorgen je haar zonder het zwaar te maken. Daarna gebruik je de Colour Shine Conditioner die je haar hydrateert en weer glad maakt. Met de Vibrant Shine, een 3-in-1 spray met arganolie, kun je je droge of vochtige haar eenvoudig ontwarren. Hij beschermt tegen de hitte van de föhn en krultang. Alle drie de producten zorgen voor extra glans waardoor je lokken er weer supergezond uitzien.

 

Deze lijn is vegan-friendly en vrij van parabenen en sulfaten, ook fijn om te weten.

 

 

Ik mag 5 setjes weggeven aan lezeressen die een mailtje sturen aan winnen@franska.nl dus wie weet is er straks eentje voor jou!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit