Deze Woensdag Windag heb ik een vraagje. Waarom wachten op het voorjaar als je dit ook in het najaar kan doen?

 

 

Ik ben even benieuwd: lees je dit artikel op je telefoon? Ja? Wist je dat uit onderzoek blijkt dat er op je telefoonscherm meer bacteriën zitten dan op een wc-bril? Ha, dat is nog eens een binnenkomer op de woensdagochtend, nietwaar? Daarom is het zo belangrijk om dat schermpje af en toe te ontsmetten. Net als de afstandsbediening van de tv en de handgrepen van de keukenkastjes. Eerlijk zeggen: doe je dat weleens?

 

En wist je ook dat je dat met een speciaal middel moet doen dat 99,9% van de micro-organismen om zeep helpt? Ik niet en ik gebruikte net als een heleboel andere mensen gewoon een huis-tuin-en-keuken allesreiniger. Maar die werkt dus niet. Zeker in tijden van een grillig coronavirus en de griep die weer op de loer ligt is het wel verstandig spulletjes die veel worden aangeraakt of oppervlakken waarop vaak veel ziekmakende bacteriën zitten, zoals het aanrecht in de keuken, te desinfecteren. Als je dan toch met een emmer sop in de weer bent, poets dan meteen even lekker door. Want waarom wachten met de voorjaarsschoonmaak als je die ook in het najaar kan doen?

 

Met dit uitgebreide pakket met schoonmaakmiddelen van HG is dat een fluitje van een cent. Uiteraard zit daar dus de desinfectiereiniger in voor je telefoonscherm, de afstandsbediening en de handgrepen van de keukenkastjes. En je kan meteen aan de slag met een goede ovenreiniger, een afzuigkapfilterontvetter en een kookplaatreiniger. Zo wordt alles superschoon en fris. Je krijgt er ook een kakelverse snijplank, afwasborstel en theedoek bij. Voor je het weet ruikt je keuken weer lentefris en kunnen de feestdagen beginnen!

 

Zie jij zo’n pakket en een schone keuken wel zitten? Laat dan een reactie onder dit Facebookbericht achter of stuur een mailtje aan winnen@Franska.nl

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit