Goedemorgen op deze schitterende Woensdag Windag. Ik ben in een stralend humeur en dat heeft alles met de prijs van vandaag te maken…

 

 

A smile is the prettiest thing you can wear. Er gaat niets boven een mooie lach met schitterend schone tanden. Poetsen dus, maar waarmee?

 

Een knappe lach vraagt om deze knappe tandenborstel van het Italiaanse Piuma met een flexibel handvat en een superstrak design, dat kun je wel aan die Italianen overlaten.

 

 

De premium microborstelhaartjes zijn gemaakt van Tynex® nylon (0,1 mm) waarmee je irritatie van het tandvlees voorkomt, en je tanden worden hartstikke schoon want de gestroomlijnde borstelkop kan elk deel van je mond bereiken.

 

In deze Smileset (geinige naam voor een tandenborstel…) zit naast de designtandenborstel ook een bijpassende houder die niet alleen mooi is om te zien, maar de borstel ook schoon en fris houdt. Dankzij de ingebouwde kalender weet je precies wanneer het tijd is om de tandenborstel te vervangen en voorkom je dat je je tanden poetst met een vieze tandenborstel! Natuurlijk doen we er ook de Pure White tandpasta bij die je tanden reinigt en beschermt tegen gaatjes en ook nog eens heerlijk naar munt smaakt.
 

 

Dus gooi die lelijke oude tandenborstel maar snel in de prullenbak en zet onder dit Facebookbericht waarom jij deze Smilebox verdient. Of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

Keep on smiling en houd je berichtenbox in de gaten want het kan zomaar zijn dat jij een van de vijf winnaars bent!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit