Pomtidom, het is alweer woensdag. Nou dan weet je het wel, een nieuwe windag met een fantastische prijs!

 

 

De dagen worden al korter en de nachten kouder. Nou heb ik helaas geen heel groene vingers maar ik weet wel dat je juist in de herfst al het nodige kunt snoeien. Dat is dus echt een lekker klusje voor de komende weken en daar heb je fijn gereedschap voor nodig, hoe scherper hoe beter. Want gebruik je bot gereedschap dan is het werk veel zwaarder.

 

Onze vrienden van Fiskars hebben verstand van het betere snoei- en knipwerk. Met hun handige en scherpe gereedschappen wordt zelfs de zwaarste klus een fluitje van een cent en omdat ze jaren meegaan zijn ze ook hartstikke duurzaam. Om deze klus voor jou zo makkelijk mogelijk te maken mag ik dit mooie pakket met tuingereedschap weggeven:  

 

 

Een Pro bypass snoeischaar waarmee je heel nauwkeurig takken kunt knippen, de PowerGear X, een robuuste superduper takkenschaar met comfortabele handgrepen die zelfs de dikste takken met het grootste gemak afknipt, verder krijg je een PowerGear x telescopische snoeigiraffe (leuk woord hè?!) waarmee je zonder ladder of voorover te buigen toch bij moeilijk bereikbare plekken kunt. De snoeikop kun je 230˚ draaien, zodat je in iedere positie comfortabel kunt werken, superhandig dus. En natuurlijk krijg je ook de universele Fiskars schaar, hun klassieker die je overal in je huis, tuin en keuken kunt gebruiken.

 


 Zie jij het wel zitten om je tuin of balkon winterklaar te maken met dit mooie tuingereedschap? Laat dan onder dit Facebookbericht weten waarom juist jij moet winnen. Of stuur een mailtje aan winnen@Franska.nl.
 

Als je gewonnen hebt laat ik het je weten via mail of via een DM op Facebook. Let je dus wel op je berichtenbox van Facebook en e-mail? De winnaar krijgt een week de tijd om zich bij mij te melden, anders ga ik iemand anders met deze heerlijke prijs blij maken.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit