Ook zo’n fan van MAFS Australia?

 

Die versie komt er nu voor Nederland.

 

 

Ik kijk niet naar MAFS Australië. En dat is niet omdat ik MAFS Nederland niet zo spannend is. Het is omdat MAFS Australië de tv-variant van crystal meth is. Gevaarlijk verslavend namelijk. Iedereen om me heen is in de ban en zwaar, zwaar hooked. Ook in Vara tv-magazine lees ik in mijn lievelingsrubriek Buis en Haard de ene na de andere hoogopgeliede persoon de loftrompet afsteken over MAFS Australië. Het is heel anders dan de nederlandse versie waarbij binnen een aflvering naar het ja-woord wordt geleefd.

 

Bij MAFS Australië, heb ik me dus laten vertellen, wonen de stellen samen in een appartement, brengen ze een week door bij de bruid en een weke bij de bruidegom en leren ze elkaar gaande de serie dus echt goed kennen. En wij hen dus ook.

 

Afijn. Ik hoorde iedereen al over Mike van MAFS. En Wieke en Daan waren een uur van de leg toen Mike al zijn geheimen op insta deeldeEn het dak ging er vanaf toen we schreven over de meest juicy momenten van MAFS. 

 

Afijn, de Nederlandse versie van MAFS Australië, dus de uitgebreide en gedramatiseerde versie, komt eraan. Ik denk dat ik me er maar gewoon aan over ga geven. Er is geen ontkomen meer aan.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach