Zit jij ook te knorren in het zonnetje? Ja, ja, Eindelijk is het een stralende Woensdag Windag.

 

 

Lekker hè, die warme stralen op je huid? Maar erg goed is de zon natuurlijk niet voor je gezicht. Daar heeft moeder natuur gelukkig iets op gevonden. Aloë Vera, een plant vol krachtige ingrediënten die je huid een heerlijke oppepper geven.

 

Curaloe heeft er fijne cosmetica van gemaakt die huidveroudering tegen gaat en door het gebruik van de krachtige antioxidanten de vrije radicalen geen kans geven. Naast de Aloë Vera zitten er nog veel meer natuurlijke ingrediënten in zoals sesamzaad olie, baobabolie, arganolie en Moringa olie.

 

 

In deze Deluxe lijn zit het anti pollution serum, een body oil en een age defying cream. Zalige producten die de elasticiteit van je huid verbeteren en fijne lijntjes, rimpels en vlekjes voorgoed laten verdwijnen. Weet je wat ook zo fijn is? De crèmes, olies en serums van Curaloe bevatten geen kunstmatige geuren, parabenen, of andere chemische toevoegingen. Het merk maakt alleen gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten die niet op dieren zijn getest en vegan friendly zijn.

 

En dan is het allemaal ook nog hartstikke mooi verpakt in een echt verwenpakket. Wat wil je nog meer? Ik zou zeggen, zet een leuke reactie onder dit Facebookbericht waarom jij deze lekker spulletjes verdient en wie weet bij jij straks één van de vier gelukkigen. Geen Facebook? Geen probleem. Mailen mag ook naar winnen@franska.nl.

 

Geniet van het zonnetje vandaag!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit