Woensdag Windag

 

Zin om even alles en iedereen te vergeten? Dan moet je meedoen vandaag en hopen dat je dit wint.

 

 

Pageturners. Zo noemen ze dat overzee. Van die boeken, waardoor je vergeet te eten, vergeet naar bed te gaan óf eruit te komen, alle besef van tijd verliest en het aller-allerergste… ongelofelijk baalt als je ze uit hebt. Dat soort boeken. Kun je er nooit genoeg van hebben. Gelukkig zijn er van die schrijfsters en schrijvers die daar begrip voor hebben. Die blijven je voorzien van nieuwe aanvoer. Een van die mensen is wat mij betreft Isabel Allende.

 

En tèteretè!

 

 

Vers van de pers, (gisteren verschenen) is haar nieuwe roman: De Winter Voorbij. Een prachtig verhaal vol liefde en verraad, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen in de VS. En ik mag er dus drie weggeven. Goed geregeld weer, al zeg ik het zelf.

 

 

Wil je meedingen? Ga dan even naar onze Facebookpagina en laat daar onder dir bericht een reactie achter. En mocht je geen Facebook hebben, dan kun  je een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Geef in de onderwerpregel ‘Isabel Allende’.

 

Succes!

 

 

Door Franska

Fotografie portret Isabel Allende: Lori Barra. Fotografie portret Franska: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.